Goran Vesić u obilasku Mladenovca Foto:TANJUG/ BEOINFO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas, prilikom obilaska Mladenovca, da svako naseljeno mesto treba da postane urbana celina, da je Mladenovac važan koliko i Terazije i da svi treba da imaju isti komfor života.

On je podsetio građane na sve što je urađeno u poslednjih nekoliko godina u Mladenovcu i najavio uređenje trgova u selima.

„Nema razloga da svako naseljeno mesto nema svoj trg ispred mesne zajednice, gde mogu da budu klupe, stolovi za šah, zelenilo i gde ljudi mogu da se okupljaju“, kazao je Vesić, prenosi Beoinfo.

Prema njegovim rečima, trenutno se radi projektovanje sekundarne vodovodne mreže za 12 mesnih zajednica, nakon čega će Grad Beograd graditi ovu mrežu, a u međuvremenu će 2024. godine biti završena poslednja faza vodovoda Makiš-Mladenovac, tako da će i Mladenovac biti priključen na gradsku fabriku vode u Makišu.

Goran Vesić u obilasku Mladenovca Foto:TANJUG/ BEOINFO

Naglasio se je da će do 2026. godine biti završen i projekat BG voza, što znači da će se dnevni broj polazaka od Beograda do Mladenovca i obratno sa sadašnjih tri ili šest povećati na 30 do 40.

Kako je istakao, sigurno će biti izgrađena jedna fabrika u Mladenovcu koja bi pokrila Sopot i Mladenovac, čime će se rešiti problem nezaposlenosti u tom delu grada.

****

BONUS VIDEO: Goran Vesić obmanuo žitelje naselja Trešnja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar