Aleksandar Vučić i Goran Vesić Foto: N1

Funkcioner Srpske napredne stranke i bivši zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, prokomentarisao je informaciju da će biti glavni koordinator za formiranje novog pokreta koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vesić nije želeo da demantuje, niti da potvrdi informaciju koju je objavila „Nova“, navodeći samo da funkcija koordinatora „ne postoji“ pod tim nazivom, ali da će on učestvovati u formiranju „Srpskog bloka“.

Pročitajte još...

Podsetimo, prema saznanjima Nova.rs Vesić će aktivno učestvovati u organizaciji Vučićevog pokreta i koordinisati organizacijom. Najavljeno je da tzv. „Srpski blok“ neće činiti članovi SNS, već će se ići na šire “narodno jedinstvo”.

“Vesić je izabran za koordinatora novog pokreta. Njega smatraju najboljim za to jer ima iskustva u strankama, dobar je u organizaciji i jedan od onih za koje se u ovom trenutku zna da će izvesno biti deo ove priče”, kaže sagovornik novina “Nova” i dodaje da je već otvorena i kancelarija.

“Pored toga, zna se i da će sa Vesićem u nju poći i veliki broj ljudi iz njegovog tima, dok je bio u gradskoj vlasti”, dodaje na sagovornik.

Redakcija novina “Nova” ovim pobvodom je kontaktirala Gorana Vesića, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naša pitanja.

U međuvremenu je Vladimir Đukanović izvestio javnost i da je održana prva sednica ovog pokreta.

“Postavili smo prve temelje ozbiljnog, odgovornog i snažnog „Srpskog bloka“. Biće to na dobrobit naše otadžbine jedna snažna i ozbiljna organizacija koja će imati realan pristup politici i žestoko će se boriti za interese Srbije”, napisao je Đukanović na Tviteru.

BONUS VIDEO Duško Vujošević: Vesić delio moju bolničku listu, tužio me jer sam rekao da je kreten

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar