Goran Vesić Foto:TANJUG/ PREDRAG MITIC

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će Srpska napredna stranka (SNS) odlučiti da li će on imati neku funkciju nakon izbora u aprilu i da će se on složiti sa bilo kojom odlukom koju SNS donese.

„Moja stranka (SNS) će proceniti da li sam radio dobro svoj posao i shodno s tim će odrediti da li ću biti na gradskoj listi ili ne. Nemam nikakav problem sa bilo kojom odlukom koju donesu“, rekao je Vesić za TV Prva.

On je rekao da u javnosti neće govoriti o svojim osećanjima, jer to nije način na koji se vodi politika.

Vesić je prethodnog dana potvrdio da ga je predsednik stranke Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba naprednjaka.

„Za mene je velika čast što je predsednik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu. To je za mene dokaz da mogu da pružim konkretan doprinos da naša stranka pobedi na svim nivoima, od predsedničkih, preko parlamentarnih, do lokalnih izbora. Cilj naše stranke je da ostvarimo ubedljivu pobedu na izborima za predsednika, na izborima za parlament, kao i na svim lokalnim izborima, uključujući i izbore za Beograd“, izjavio je Vesić.

BONUS VIDEO: Vesić na kineskom: kome se dokazujemo i kako?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare