Dobrica Veselinović, nosilac liste za Beograd, koalicije "Srbija protiv nasilja", izjavio je danas u Mladenovcu da će ova koalicija raditi na tome da javni prevoz bude najefikasniji način putovanja.

Koalicija „Srbija protiv nasilja“ posetila je Mladenovac, osvrnula se na problem saobraćaja u ovom delu grada i iznela plan na koji
način će javni prevoz u Mladenovcu učiniti efikasnijim.

„Uvođenjem više polazaka na liniji 493 kada je špic, kao i rekonstrukcijom pruge od Mladenovca do Beograda i uvođenjem više linija BG Voza kako bi se stizalo do centra Beograda za 40 minuta, biće prioriteti nove gradske vlasti nakon 17. decembra. Umesto kriminalnih i koruptivnih dogovora i ugovora, radićemo na tome da javni prevoz bude najefikasniji način putovanja“, rekao je Veselinović.

„Građani i građanke Mladenovca svakodnevno su zaglavljeni u gužvama, gde da bi stigli do Beograda zbog škole ili posla, neretko provedu više od 4 sata u prevozu“, dodao je on.

Zeleno-levi front i koalicija „Srbija protiv nasilja“ pozvali su Beograđane da 17. decembra izađu na izbore i podrže ovu izbornu listu.

***

BONUS VIDEO – Građani u Rači mogu da biraju samo između vlasti i vlasti, opozicione liste nijedne nema

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar