Foto: Srbija protiv nasilja

Srpska napredna stranka sa samo pet posto više izašlih birača na ovim izborima neće moći da napravi Vladu ni sa Socijalističkom partijom Srbije, ni sa manjinskim stranakama, rekla je danas u Zrenjaninu jedna od nosioca liste "Srbija protiv nasilja" i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

„Naš zadatak je da objasnimo ljudima da je potrebno samo pet posto više izašlih na izbore nego pre godinu i po dana i oni su završili svoju vlast“, istakla je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

„Najosnovniji zadatak je da pozovemo sve ljude, prijatelje, porodicu, komšije, sve koje znamo da 17. decembra iskoristimo najjače oružje – olovku. I da olovkom smenimo ovu vlast. Svi znate kako živite i u kakav kriminal i korupciju su uvukli ovo naše društvo i razorili državu komplentno“, dodala je ona.

Tepić je rekla i kako „jedva čeka dan da se probudi u ‘oslobođenom’ Beogradu i Srbiji 18. decembra.

Foto: Srbija protiv nasilja

„Da Aleksandar Vučić počne da deli samo ordenje kao nadležnost koja mu isključivo pripada i ništa više od toga, a da na krilima buđenja Srbije i pobede u Beogradu, ali i Kruševcu, Kragujevcu, Kraljevu gde se održavaju izbori i u Zrenjninu na proleće da proslavimo pobedu i u vašem gradu“, naglasila je ona i dodala:

Foto: Srbija protiv nasilja

„I kada će svo ovo zlo koje su načinili morati da plate, gubitkom vlasti u prvom redu. Ovo što slušate o falsifikovanju potpisa i krađi identiteta njima služi da ljude obeshrabri da izađu na glasanje, nemojte to dozvoliti. Nas je više. Za SNS glasa manje od pola od pola izašlih na svim izborima. Dajte da tu većinu koju smo pokazali na ulicama Srbije i Beograda pokažemo i 17. decembra.“

***

BONUS VIDEO – Građani u Rači mogu da biraju samo između vlasti i vlasti, opozicione liste nijedne nema

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar