Dobrica Veselinović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dobrica Veselinović iz koalicije MORAMO rekao je da će na konstitutivnoj sednici tražiti da se prebroje prisutni odbornici kako bi utvrdili sa koje strane nedostaje koliko odbornika i dodao kako je upitno da li će danas moći da se napravi većina za izbor predsednika Skupštine grada.

„Moramo da da vidimo ko je prisutan jer ima nekih odbornika koji nisu tu. Sada je upitno da li će moći da se napravi većina za izbor novog predsednika Skupštine tražićemo prebrojavanje jer u samom startu je bilo 105 odbornika i sada da vidimo sa koje strane nedostaju odbornici“, rekao je Veselinović za portal Nova.rs i dodao:

„Naša saznanja su da nije došla jedna ili dve osobe iz SSP-a i da nije došao jedan odbornik iz Zavetnika. Sada je pitanje da li ima više sa strane SNS-a koji nisu došli.“

Govoreći o nastupu odbornika koalicije MORAMO na današnjoj sednici, Veselinović je naveo da su počeli onako kako misle da opozicioni rad treba da izgleda, a to je „oštro prema predstavnicima vlasti i ukazivanje na različite neregularnosti“.

„U prvom Aleksandar Šapić ne može biti funkcioner izvršne vlasti kao predsednik opštine Novi Beograd i istovremeno odbornik Skupštine grada. Na jedno od ta dva mora da podnese ostavku, što je sa druge strene iznenadilo SNS pa su reagovli sa setom svojih uvreda da smo strani plaćenici i plaćenici stranih službi i slično“, izjavio je Veselinović za Nova.rs.

Tok sednice Skupštine grada pratite u našem blogu uživo.

BONUS VIDEO -Dobrica Veselinović pred početak sednice Skupštine grada Beograda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar