Foto: Privatna arhiva

Na izborni dan u Beogradu, portal Nova.rs otkrio je na Senjaku, samo 30 metara od glasačkog mest, još jedan sabirni centar naprednjaka, pored onog na Banjici. Danas otkrivamo kako on izgleda iznutra.

Na samom ulazu u objekat okačena je velika slika, na kojoj se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i njegov rođeni brat Andrej. Iako je objekat u privatnom vlasništvu, fotografija nedvosmisleno upućije da postoji određena povezanost sa naprednjacima.

Foto: Privatna arhiva

Takođe, na fotografiji se vide i velike crne kese, koje su spremne za iznošenje, iako se one najčešće koriste za đubre, imajući u vidu da se na toj lokaciji u vreme izbornog dana nalazio sabirni centar SNS, otvara se sumnja da li se u njima nalazi materijal koji je korišćen za njegove potrebe.

Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, na dan izbora, portal Nova.rs je ispred tog privatnog objekta zatekla grupu mladića koji su čuvali ljude koji su se nalazili unutra. Prema onome što smo mogli videti tog dana oni su “vodili brigu” o biračkom mestu, ali i ljudima koji glasaju.

“Zaključajte ih odmah, evo ih ovi iz opozicije”, moglo se čuti.

Pre zaključavanja, iz objekta su dolazili ljudi iz pravca biračkog mesta 24, da bi po našem dolasku nastupilo pravo zatišje.

Nervoza se mogla osetiti i na osnovu ponašanja osobe koja je, po svemu viđenom, bio koordinator ekipe. Najpre je telefonirao, zatim prošetao do mesta gde su se nalazili opozicioni predstavnici, da bi potom po njega stiglo vozilo koje ga je odvelo u nepoznatom pravcu.

Nakon izvesnog vremena, predstavnici opozicije povukli su se sa lica mesta, a potom se i naša ekipa pomerila.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare