Aleksandar Vučić i Danilo Vučić Foto:Screenshot/Instagram/buducnostsrbijeav

Ambasada Srbije u Sarajevu službeno je najavila da će Danilo Vučić, sin srpskog predsednika Aleksandra Vučića, posetiti Bosnu i Hercegovinu. U dokumentu koji je objavio sarajevski portal Istraga.ba navedena su, između ostalog, i imena pripadnika MUP-a Srbije koja su pratila sina predsednika Srbije tokom posete BiH.

Pročitajte još...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je svog sina na obeležavanje dana Republike Srpske, a danas je objavljen dokument u kom se Ambasada Srbije u BiH službeno obraća tamošnjem Ministarstvu spoljnih poslova.

U dopisu se navodi da Ambasada Republike Srbije ima čast da obavesti ministarstvo da će član porodice predsednika Republike Srbije boraviti u poseti Bosni i Hercegovini, Banja Luka i Jahorina, od 08. do 11. januara 2023. godine.

„Na poslovima neposredne fizičke zaštite člana porodice predsednika Republike Srbije, Danila Vučića, biće angažovana sledeća lica – Saša Vojnović, Nenad Jakovljević, Miroljub Vesnić, Vladimir Stojiljković, Slobodan Kukić“, navodi se, između ostalog, u dopisu.

U dokumentu se navodi da Ambasada moli nadležne organe Bosne i Hercegovine da omoguće nesmetan prolaz i ubrzanu pasošku i carinsku kontrolu na graničnim prelazima, obezbede potrebne dozvole za unos i nošenje oružja za lica koja prate člana porodice predsednika Republike Srbije Danila Vučića, kao i da preduzmu sve potrebne mere bezbednosti za vreme boravka člana porodice predsednika Republike Srbije na teritoriji Bosne i Hercegovine.

BONUS VIDEO: Dok je novinarka N1 postavljala pitanja Vučiću, TV Pink zumirala njen telefon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare