Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon što je deci skraćena nastava u školama, otkazani autobusi, nakon što su trolejbusi i tramvaji u Beogradu stali, a autobusi gradskog pevoza počeli da saobraćaju izmenjenom trasom, sve zbog kontramitinga Srpske napredne stranke, na društvenim mrežama pojavio se snimak saniteta Hitne pomoći sa Kosova, koji se nalazi upravo ispred Palate Srbija.

Kako je objavio jedan korisnik Tvitera, s Kosova i Metohije je na miting došao čak i sanitet Hitne pomoći.

Novinarka KRIK-a Vesna Radojević prokomentarisala je izjavu premijerke Ane Brnabić, koja je rekla da ne zna u čemu je problem što je jedna dečja ekskurzija otkazana kako bi autobus prevezao građane na današnji skup.

„Već čujem kako Ana Brnabić pravda ovo: ‘Ovo nije zloupotreba, gde vi vidite zloupotrebu, a kada se blokira Kneza Miloša, onda ništa.’ Samo mi je drago što sve ovo ostaje zapisano, vidljivo, što će ova vlast zaista uvek ostati upamćena po ovakvom privatizovanju svega“, napisala je Radojević.

Podsećamo, kontramiting Srpske napredne stranke održaće se danas, na platou ispred Narodne Skupštine, a kako je najavio i sam predsednik države i lider naprednjaka Aleksandar Vučić, u Beogradu će posle 14 časova biti „potpuni kolaps“. Ljudi su već počeli da se okupljaju, a glavne ulice i mostovi danas će biti neprohodni. Pored toga, trolejbusi i tramvaji neće saobraćati od 13 časova do kraja dana, a izmenjene su trase svih autobusa gradskog prevoza.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe, deca u pojedinim školama širom Srbije danas imaju skraćenu nastavu, a ona koja žive u selima, nemaju prevoz kojim bi mogli da se vrati iz grada.

BONUS VIDEO Brnabić o kontramitingu i neposlušnima u javnoj upravi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar