Foto: Promo

Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) odgovorila je na tvrdnje da im je vlast skupljala potpise za učešće na izborima na primeru Lebana, a povodom komentara na tviteru da je ta koalicija upravo u Lebanu sakupila većinu od 10.000 potrebnih potpisa, iako ih je, kako navode u koaliciji, u tom mestu skupila svega 208.

Na temu ko skuplja potpise u korist UDS tvitovao je, pored ostalih i reditelj Srđan Dragojević, a potom i Vesna Pešić, koja je zapitala zašto UDS ima problem da skupi potpise kad im je Vučić „dao Lebane“ i naredio da tamo potpisuju za UDS.

UDS je na svom Fesjbuku objavio video prilog u kojem se navodi da u Lebanu ima tek 10.000 do 11.000 glasača ukupno, zbog čega bi bilo nelogično da su u tom mestu sakupili većinu potpisa.

Istina o Lebanu

ISTINA O LEBANU – KO JE SKUPIO 208 POTPISA ZA UDS U Lebanu je skupljeno 208 od ukupno preko 10.000 potpisa za listu UDS. Potpise su skupili predstavnici lokalne Inicijative za Opštinu Lebane, OPOZICIONE grupe koja izlazi na lokalne izbore, koja je partner UDS i najveći protivnik SNS-u. Ovo je priča o njima, ali i onima koji su 3 meseca vredjali i ponižavali i Lebane i te hrabre ljude!

Posted by Ujedinjena demokratska Srbija on Недеља, 07. јун 2020.

„Ja stvarno ne znam ko je proturio tu vest da SNS skuplja potpise za nas, jer smo mi stvarno žestoka opozicija“, rekla je Dragana Pješčić Bogdanović iz Inicijative za Opštinu Lebane, opozicione grupe koja izlazi na lokalne izbore i koja je partner UDS.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare