Trifunović posle napada: Bojkotaši mi crtaju metu na čelu

Politika 31. maj. 202016:41 > 18:5939 komentara
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Lider Pokreta slobodnih građana rekao je da ga je u Knez Mihailovoj ulici napao "uvređeni bojkotaš koji misli da je on uzeo pare od predsednika Srbije Vučića".

Trifunović je najavio podizanje krivične prijave protiv napadača, ali i protiv „njegovog ortaka“ koji je, kako tvrdi imao šrafciger u rukama.

 

„Sekira me to što je Srbija duboko podeljeno društvo. Za napad krivim i one koji su kreirali bojkot i koji me na mrežama nazivaju izdajnikom i plaćenikom Aleksandra Vučića. To je isto što su radili Informer i Pink i cela ta ekipa kada su crtali metu na čelo Oliveru Ivanoviću, Slavku Ćuruviji pa i meni. Oni sada rade potpuno identičnu stvar“, rekao je Trifunović nakon napada.

„To je opozicija koja radi isto što i vlast, ako ne i gore“, kaže Trifunović i optužuje predstavnike pozicije da prave još više podela u društvu.

“Opozicija očigledno nema nikakav konstruktivan predlog, a molili smo ih da zajedno izađemo na izbore, pravi ovakve podele. Očigledno imamo posla sa nerazumnim, bahatim, sebičnim, egotripuroznim ljudima koji očigledno imaju neke agende koje su spremni da brane čime god. Ništa bolji oni nisu od Alekskandra Vučića”, navodi Trifunović.

On je istakao da napad neće ništa promeniti u njegovoj kampanji i da nastavljaju dalje sa prikupljanjem potpisa.

Na pitanje koliko je potpisa prikupljeno za njegovu listu, Trifunovoć je naveo da je to sada manje bitno, ali da je posao pri kraju.

„Ovo je samo uvertita i pokazan vežba za sve ono što nas čeka u Skupštini“.

Na pitanje kako će se boriti u Skupštini, Trifunović je rekao „fantastičnim sredstvima“, ali da sada neće da odaje kako će to da izgledati da ne bi to „iskoristili neprijatelji“.

Kod Ruskog cara, gde se nalazi štand ispred kog je napadnut Trifunović je živa muzika, sa kojom je lider PSG pevao uoči obraćanja novinarima.

 

Komentari

Vaš komentar