Foto: Vesna Lalić/Dragan Mujan/Nova.rs, Naxi kamere

Glumac Sergej Trifunović osvrnuo se kratkim komentarom na jučerašnje proteste "Srbija protiv nasilja".

„Samofinansirajući – budžetski 5:0. Je*i ga, sam si ‘teo da merimo ku**eve“, napisao je Trifunović na Tviteru, uporedivši slike kontramitinga koji je organizovao SNS u petak i jučerašnjeg protesta „Srbija protiv nasilja“.

U petak je u centru Beograda održan kontramiting Srpske napredne stranke, kada su desetine hiljada, mahom ucenjenih građana, došli na „skup nade“.

Kako je Nova.rs saznala, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, nakon kontramitinga, bio je besan na stranačke kolege Darka Glišića i Damira Zobenicu zbog drastično manjeg broja prisutnih građana od očekivanog, do te mere da je otkazao prethodno najavljenu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost koja je trebalo da se održi nakon završetka skupa.

Kako izvor našeg portala tvrdi, problem je nastao kada je Vučić shvatio da je, umesto očekivanih 200.000 do 210.000 ljudi, na platou ispred zgrade skupštine bilo, prema prvim procenama, njih 50.000.

Zatim je u subotu održan četvrti po redu protest „Srbija protiv nasilja“, kada su se građani, uprkos kiši, u velikom broju okupili kod Skupštine, nakon čega je krenula šetnja i pravljenje obruča oko RTS-a.

***
BONUS VIDEO: Protest „Srbija protiv nasilja“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar