Foto: Nova.rs

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, upitao je članove Srpske napredne stranke da li su se uključili u akciju i počeli da doniraju sredstava za lečenje bolesne dece, " jer može samo da zamisli koliki bi se novac prikupio kada bi stranka, koja broji 700.000 ljudi, donirala koji dinar".

Trifunović je objavio video snimak u kome podseća da je PSG pre desetak dana, na konferenciji za novinare ispred Ministarstva zdravlja, saopštio da će ta stranka, koja broji oko 3.000 članova, skupljati novac od svojih članarina i donirati ga za lečenje devojčice Anike Manić iz Gornjeg Milanovca, koja boluje od spinalne muskulatorne atrofije.

Pošto je novac za njeno lečenje u međuvremenu sakupljen, Trifunović je rekao da će sredstva, koja su sakupljena, biti preusmerena na lečenje nekog drugog bolesnog deteta.

Tom prilikom, kako kaže, pozvao je članove najveće stranke u Srbiji, Srpske napredne stranke, da učine isto, da doniraju novac „jer mogu samo da zamislim koliki bi se novac prikupio kada bi stranka, koja broji 700.000 ljudi, donirala koji dinar“.

„Želim da pitam članove SNS – da li ste krenuli u tu akciju i da li ste uradili nešto za našu decu“, rekao je Trifunović, aludirajući na naziv izborne liste naprednjaka na nedavno održanim parlamentarnim izorima „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare