Marinika Tepić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Reagujući na medijske natpise kako će Zvezdan Milovanović, poverenik Srpske napredne stranke za Niš i brat Srđana Milovanovića, vlasnika korporacije "Kopernikus", kojeg opozicioni političari optužuju za učešće u aferi sa kupovinom "O2" i TV "Prva", biti novi ministar u Vladi, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić za Nova.rs navodi da je pomenuta vest slika i prilika privatizovane države kojom upravljaju "bratija i partija".

„Sad samo ostaje da vidimo čega će ministar biti Igor Žeželj ili neko njegov, inače vlasnik Kurira, za koga tvrdim da je našim novcem iz Telekoma kupio ovaj tabloid za partiju i bratiju“, navodi Tepić.

Ona je kazala da je napredak Zvezdana Milovanovića logičan, podsećajući da je njegov brat Srđan novcem Telekoma kupio televizije sa nacionalnom frekvencijom – TV Prva i B92(Nekada 02).

„Vidite kako napreduje Zvezdan, brat vlasnika Kopernikusa Srđana, preko koga su takođe našim novcem iz Telekom kupljene dve televizije sa nacionalnom frekvencijom za partiju i bratiju. Logično je da još jedan porodični par ‘uđe u kolo’, jer je to slika i prilika onoga što sve vreme ponavljam – ovo je privatizivana država partije i bratije“,  istakla je Tepić za naš portal.

Podsetimo, informaciju da će Milovanović biti ministar u novoj vladi, objavila je upravo  „njegova“ TV „Kopernikus“.

Prema njihovim saznanjima, Milovanović – koji je inače bio jedan od kandidata za poziciju gradonačelnika Niša – biće član novog sastava Nemanjine 11, dok bi na mesto gradinačelnice Niša u tom slučaju trebalo bi da dođe Dragana Sotirovski, bivša novinarka RTS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare