Marinika Tepić, Dragan Đilas i Borko Stefanović Foto: Facebook/Marinika Tepić

Opoziciona kolicija "Ujedinjena Srbija" započela je danas prikupljanje potpisa za nastup na predstojećim parlamentarnim i beogradskim izborima.

Nosilac liste „Ujedinjene Srbije“ na republičkim izborima i potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, objavila je danas da je započeto prikupljanje potpisa za njihove kandidature za republičke i beogradske izbore.

Kako je Nova.rs već pisala, koalicija Ujedinjena Srbija okupljena oko Stranke slobode i pravde, Demokratske i Narodne stranke dogovorila je prvih deset imena na listi za parlamentarne izbore. Ova lista će nositi naziv Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije, a dogovoreno je i da se lista za glavni grad zove Vladeta Janković – Ujedinjeni za pobedu Beograda.

Pročitajte još...

Ovo je dogovoreno na sastanku ovog dela opozicije, a raspored prvih 10 imena na listi za republičke izbore izleda ovako: potpredsednica SSP Marinika Tepić, predsednik DS Zoran Lutovac, potpredsednik NS Miroslav Aleksić, potpredsednik SSP Borko Stefanović, zamenica predsednika DS Dragana Rakić, potpredsednik DS Siniša Kovačević, profesor Fakulteta organizacionih nauka Vladimir Obradović, zatim bivša ministarka Vlade Zorana Đinđića Gordana Matković i profesor Vladeta Janković, dok će deseto mesto pripasti Pokretu slobodnih građana, ali još nije doneta odluka ko će to biti.

BONUS VIDEO: Tepić o danu posle izbora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare