Marinika Tepić, emisija Među nama, medju nama Nova S
Marinika Tepić Foto: Nova S

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je za N1 da nikada neće stati u borbi protiv kriminala i korupcije, i da jedva čeka da se u parlamentu sretne "oči u oči" sa republičkom javnom tužiteljkom Zagorkom Dolovac, i pita je zašto prikriva "silne dokaze" o brojnim aferama koje joj je "odnela na noge".

Tepić je u emisiji N1 Studio Live rekla da je nestrpljiva da uđe u Skupštinu Srbije, kako bi cela zemlja mogla da čuje dokaze o brojnim aferama vlasti, a ne samo mali broj ljudi na konferencijama za medije, kao što je bilo dosad.

„I jedva čekam da se suočim sa Zagorkom Dolovac, da ne moram da je jurim po restoranima u Novom Sadu, i da je pitam zašto ona prikriva sve te silne dokaze koje sam joj na noge odnela, da li joj neko brani da se bavi svojim poslom“, rekla je Tepić za N1.

Pročitajte još:

Podsetila je i na aferu Telekom o kojoj je dokaze izneo i Savet za borbu protiv korupcije, a pomenuta je i u izveštaju Evropske komisije.

Tepić je rekla i da će SSP parlamentu podneti Predlog zakona o specijalnom antikorupcijskom tužilaštvu, po ugledu na Rumuniju, kojim bi bilo predviđeno da posebna jedinica policije bude podređena specijalnom tužiocu, a „ne nekom Vulinu koji je politička sinekura“.

BONUS VIDEO: Marinika Tepić o budućnosti opozicije i promenama nakon sastanka Vučić-Đilas

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar