Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić neretko komentariše izveštavanja Nova.rs i N1, a u dva navrata svoj doživljaj novinarstva objasnio sa "tapa, tapa, tapa" i "dudu du dudu", izrazima i jezikom koji je samo njemu razumljiv.

Da je za odlazećeg gradonačelnika ponekad potreban prevodilac pokazala je i današnja konferencija za medije, gde je izveštavanje televizije N1 objasnio na sledeći način:

Pročitajte još

„Kad krenu one vaše vesti ‘Dudu du dudu, dudu du dudu’, ja mislim da je rat počeo, majke mi moje rođene. Unosite nemir“, rekao je Šapić.

Slična situacija dogodila se pre nepuna dva meseca kad je Šapić, odgovarajući na pitanje novinara našeg portala, izjavio da ga vidi kao svog „najvećeg obožavaoca“ i objasnio da on vikendom „izbaci na svaka dva sata po sedam, osam tekstova“ o njemu.

„Danilo, ti si moj veliki poštovalac i obožavalac… Ja vidim, tebe kad krene vikendom, izbaciš na svaka dva sata po sedam, osam tekstova o meni. Moram da priznam da takvog obožavaoca nisam imao još od vremena kad sam se bavio sportom. Kad te krene ona ruka, samo izbacuje, samo stiže – tapa, tapa, tapa… Ne znam da li se trudiš ti, da li se trudim ja ili oni… Nema veze… Znamo i ti i ja ko se u stvari trudi najviše da bi ti izbacivao te tekstove“, rekao je Šapić.

Posle „tapa, tapa, tapa“ i „du du du“, ostaje nam samo da se nadamo da Šapiću neće pasti na pamet da u narednom periodu komunicira sa novinarima putem pantomime.

BONUS VIDEO Kako Šapić vidi Dnevnik N1: Dudu du dudu, dudu du dudu!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare