Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić je, odgovarajući na pitanja reporterke N1, izneo svoje mišljenje o izveštavanju te televizije, ali i o tome kako mu izgleda početak Dnevnika N1 u 19h.

„Unosite nemir, sve crno, sve mračno, sve najgore“, kaže bivši gradonačelnik Beograda, koji je na slikovit način pokušao da objasni i kako.

Šapić je danas obišao gradilište nove autobuske stanice na Novom Beogradu i izjavio je da će od januara 2024. godine celokupan autobuski saobraćaj u prestonici biti prebačen na to mesto.

Pročitajte još

Kako funkcioniše ili bolje reći ne funkcioniše Privremeni organ grada Beograda ekipa N1 uverila se na terenu. Da Šapić nije u dobrim odnosima s članovima iz opozicije videlo se i tokom Šapićevog obilaska gradilišta nove autobuske stanice.

Iz jednog običnog pitanja novinarke N1 izrodio se međutim gotovo 15-minutni razgovor u kom se, kao po običaju, bivši gradonačelnik bavio i načinom na koji bi N1 trebalo da izveštava.

BONUS VIDEO Šapić sa mesta predsednika Privremenog organa u kampanji: Da li rekonstrukciju ulica u Beogradu finansira SNS ili grad? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare