Advokat Božo Prelević ocenio je za N1 da promotivni spot Bezbednosno-informativne agencije (BIA) sa sloganom "sve se menja, služba ostaje", samo usađuje paranoju kod građana.

BIA je objavila promotivni spot za prijem studenata u Akademiju za nacionalnu bezbednost. Na kraju spota smenjuju se različiti grbovi – od srednjovekovnih srpskih država, preko Kraljevine Srbije, Jugoslavije, pa do savremene Srbije – uz slogan „Sve se menja, služba ostaje“.

Pročitajte još...

„Ma fenomenalno, majke mi. Šta mi je zanimljivo, da ne znam Duška Kovačevića, meni je apsolutno ovo na fonu njegovih drama. Ovo je ‘Lari Tompson, tragedija jedne mladosti’“, prokomentarisao je spot Prelević u Novom danu TV N1.

Kazao je da BIA nije smela samo taj slogan da iskoristi.

„Vi usađujete paranoju da se sve menja, a služba ostaje. Narod inače veruje da služba menja političke stranke, i vi umesto da ih razuverite da vi niste eksponenti BIA, vi upravo im usađujete crva paranoje i još više ih izluđujete“, ocenio je Prelević za N1.

„Pa, evo molim vas, zovite psihijatre, samo pitajte šta je efekat ovoga. Ovo je fenomenalno. Ovo je potpuno fenomenalno“, zaključio je.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare