Foto: N1

Bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac reagovao je na tvit Marinike Tepić u kom je potpredsednica Stranke slobode i pravde upitala Vučića da li je zbog konekcija sa Mohamedom Dahlanom i seljenja ambasade u Jerusalim Srbija ugrožena.

„Kad su ti izvor informacija sajtovi koje kontrolišu ‘muslimanska braća’, a glavni savetnik fake 007, onda u Moroviću vidiš zasade marihuane, a u Dahlanu islamskog teroristu!“, odgovorio je Šutanovac Tepićevoj na Tviteru.

Marinika Tepić prethodno je na Tviteru postavila pitanje „da li nakon sinoćnjeg terorističkog napada u Beču, i Srbija ima razloga za strah“, postavljajući staru fotografiju predsednika Vučića s Mohamedom Dahlanom.

„Da li je Mohamed Dahlan i dalje naš počasni državljanin ili će se najtraženijem beguncu na poternicama Palestine i Turske oduzeti pasoš? Da li posle masakra u Beču i mi treba da strahujemo zbog Vučićevih kombinacija? Sporazuma o migrantima s Austrijom? Premeštaja ambasade u Jerusalim?“, napisala je Tepićeva na Tviteru.

Marinikino stavljanje Dahlana, Vučića, terorističkog napada u Beču u isti koš sa ugroženim migrantima izazvalo je negativne rakcije na Tviteru.

*Nova.rs prethodno je prenela agencijsku vest koja je pogrešno interpretirala Šutanovčev tvit. Vest je dopunjena i izmenjena.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare