Utisak nedelje
Slobodan Stupar, Utisak nedelje Foto:Ivan Dinić/Nova S

Kada Aleksandar Vučić kaže da ga ne interesuju protesti koje je najavio Dragan Đilas ukoliko se ne prihvati izborna volja Beograđana, on u stvari podsvesno potvrđuje da se njih plaši, rekao je večeras novinar Slobodan Stupar. "On više ne ume da jako laže, falšira", ocenio je on.

„Suština je u tome što je on neiskren od prvog dana, što on sve vreme – ako ga čovek dobro poznaje i redovno prati, više ne ume da jako laže, falšira, čita se lako njegova laž“, naglasio je Stupar u „Utisku nedelje“.

Ako kaže da su mu nebitne neke demonstracije, on se zapravo plaši demonstracija, naveo je Stupar, dodajući da je Vučiću bitna stabilna Srbija jer ga „jako pritiskaju iz inostranstva“.

„Od kada je došao na vlast Srbija je nestabilna, samo je on stabilan sve ostalo je nestabilno, apsolutno“, istakao je on.

Vučić je gostujući nedavno na RTS-u rekao da ga ne interesuju protesti koje je najavio Dragan Đilas ukoliko se ne prihvati izborna volja Beograđana i da to nije razlog zbog koga će razgovarati sa liderom Stranke slobode i pravde.  Đilas je saopštio ranije danas da je pozvan iz kabineta Aleksandra Vučića na sastanak koji će se održati u Predsedništvu Srbije u ponedeljak u 16 časova, a tema razgovora biće rešavanje političke krize u Beogradu.

***

BONUS VIDEO: Opozicija posle izbora: Šta dalje – gost Dragan Đilas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare