Marinika Tepić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kao odgovor na njen tvit u kom otkriva da je saopštenje Rio Tinta poslato sa mejla Vlade Srbije, potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić i njenoj deci stigle su pretnje srmću, takođe preko Tvitera, sa naizgled lažnog naloga.

Nakon što se putem Tvitera oglasila povodom saopštenja Rio Tinta, potpredsednica SSP-a Marinika Tepić dobila je pretnje smrću sa Tviter naloga pod imenom Danko Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je u svom tvitu otkrila da je saopštenje Rio Tinta poslato sa imejl adrese Vlade Srbije i napisala da su Premijerka Srbije Ana Brnabić i Predsednik Aleksandar Vučić „providni“ i da im „neće proći obmana“.

„Saopštenje Rio Tinta poslali sa imejla Vlade Srbije! Nema tog izvlačenja i ‘ukidanja’ kojim ćete prikriti da ste sve vreme sinhronizovani sa Rio Tintom i da samo fingirate sukob do izbora!“ napisala je Tepić, kojoj je na to stigao sledeći odgovor:

„Ne’eš ti proći više. Džabe ti limuzine i džipovi kada metak prolazi kroz šoferku kao ništa a ja imam više nego pun šaržer za tebe i tvog žutog gazdu Đilasa svima metak u potiljak redom i vašu decu izdajničku sve…“

Tviter nalog sa kog je prećeno Mariniki Tepić i njenoj deci napravljen je u januaru 2022. godine i ima devet pratioca. Pored komentara ispod fotografija automobila i žena, praktično jedine objave sa ovog naloga su komentari na tvitove Marinike Tepić (4), Dragana Đilasa (1), Pavla Grbovića (1), Sergeja Trifunovića (1), kao i N1 televizije (2) i naloga „Detektor Laži“ (2).

Uzevši to u obzir, može se zaključiti da je nalog napravljen sa ciljem upućivanja pretnji i vređanja Marinike Tepić i drugih članova opozicije.

Što se tiče drugih objava sa Tviter naloga Danko Nikolić, evo kako su neke izgledale:

*

*

*

*

Bonus video: Vesna Radojević o pretnjama KRIK-u, Vulinu, Danilu Vučiću 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare