Borko Stefanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović rekao je danas tokom obilaska odbora u Šapcu da režimski mediji u Srbiji kreiraju ružičastu, paralelnu stvarnost. Dodao je da SSP ima plan za bolji život građana Srbije.

„Oni pričaju o putnoj infrastrukturi i auto-putevima, a Šabac i dalje čeka na auto-put. Oni tvrde da je prosečna plata 500 evra, a ja vas pitam ko od vas ima toliku platu? Oni se hvale kako imaju nikada bolje odnose sa regionom i svetom, a svakoga dana se sa nekim svađaju“, rekao je Stefanović.

Dodao je da je predsednik  Aleksandar Vučić tokom sastanka sa predsednikom Turske Erdoganom, ponovo napravio loš posao za Srbiju.

„Opet će mu obećati deo naše zemlje, neki posao bez tendera, opet će nas nuditi kao jeftinu radnu snagu. Na taj način Vučić ne gradi Srbiju već pomaže stranim bankama i stranim firmama. Na taj način on gradi prijateljstva za sebe i poslovne kombinacije za svoje kumove i partnere, a nasim ljudima je sve teže“, dodao je potpredsednik SSP.

Stefanović je dodao da SSP ima plan za bolji život građana Srbije.

„On se zasniva na ulaganju u ljude. Ljudi su najveći razvojni potencijal – čitav svet je to shvatio i krenuo u bitku za ljude. Samo kod nas režim pravi treninge kako da zdravstveni radnici lakše nađu posao u inostranstvu. Umesto toga, mi imamo plan kako da zadržimo sve naše lekare i obezbedimo im početnu platu od hiljadu evra“, objašnjava Stefanović i dodaje da je cilj ulagati u poljoprivude, IT tehnologiju i druge bitne oblasti kako bi životni standard građana bio veći.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare