Borko Stefanović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da najoštrije osuđuje potpuno nezakonito privođenje, maltretiranje i šamaranje Konstantina Katića, člana Narodne stranke, od strane tri člana BIA na Beogradskom aerodromu.

„Partijska tajna služba SNS se više ne bavi zaštitom države i bezbednošću građana Srbije, već pod komandom Bate Gašića i njegovog šefa Vučića, tuče, privodi bez pravnog osnova, prati, preti i prisluškuje građane koji smetaju modernim naprednjačkim vezirima“, navodi zamenik predsednika SSP Borko Stefanović.

Napominje da maltretiranje Katića „neodoljivo podseća na postupanje Gestapoa ili Štazija“ i zahteva da Gašić hitno bude smenjen.

On je istakao da je pravljenje partijske tajne policije od BIA i srozavanje ugleda tako važne bezbednosne institucije naše države je isključivo u funkciji zaštite i dodvoravanja vrhu režima SNS i posledica je višegodišnjeg primanja partijskih ljudi u BIA, praćenja i prisluškivanja opozicije i novinara, „dok im istovremeno promiču dileri droge, mafijaši i teroristi jer su u sprezi sa režimom“.

Zato Narodna stranka i njen član Konstantin Katić imaju svu podršku SSP, uz obećanje da će nakon pada ovog nenarodnog režima zakon i pravda stvoriti novu BIA koja će raditi isključivo u interesu države i naroda, a ne bilo koje stranke ili mafije, rekao je zamenik predsednika SSP-a.

BONUS VIDEO: Utisak nedelje: Miroslav Aleksić, Boško Obradović i Borko Stefanović

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar