Nebojsa Stefanovic
Nebojša Stefanović Foto:BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Jovo Mamula

Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je da vidi da su neki "u poslednje vreme posebno 'zabrinuti' za njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem" i da može da im poruči da je njegov odnos sa predsednikom Vučićem "samo naš - moj i njegov, i svakako ga neće uređivati ni tajkuni, ni kvazipolitičari, niti njihove novine".

„Poštujem, već više od 20 godina, ogroman rad i energiju koju Aleksandar Vučić ulaže u borbu za bolju i snažniju Srbiju i kao član Vlade i njegov prijatelj nastaviću da ga podržavam i dajem sve od sebe da doprinesem u toj borbi. Aleksandar Vučić je neko ko je učinio mnogo da Srbija danas bude neuporedivo bolje mesto za život, nego što je bila kada su o njoj odlučivali raznorazni tajkuni i predstavnici njihovih takozvanih političko-medijskih elita, koji su brinuli isključivo o svom džepu“, naveo je Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

On je dodao i da je „za razliku od Dragana Đilasa, raznih medija pod njegovom kontrolom i političko-tajkunskih elita kojima su svi koji nemaju stotine miliona evra ‘obični’, meni je svaki srpski vojnik poseban, važan i drago mi je kad imam priliku da ih vidim i razgovaram sa njima“.

„Važno mi je da imaju što bolje uslove rada, bolju opremu i naoružanje, što bolji standard i borim se svim srcem da oni i njihove porodice žive što bolje. Znam, naravno, baš kao i sami vojnici, da su to za Đilasa i ‘elitu’ bili i ostali problemi ‘običnih’, za njih nebitnih ljudi“, naveo je Stefanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)