Staša Stojanović Foto: Printscreen Instagram/1.stasa

Predsednik Resornog odbora za obrazovanje Demokratske stranke Goran Radojev pozabavio se biografijom nove poslanice Srpske napredne stranke Staše Stojanović i utvrdio da je obmanula navodima da je završila master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Stojanović je pokušavajući sebe da predstavi u najboljem mogućem svetlu napisala i da je maturski rad po završetku srednje škole položila ocenom 10. Kao da je to moguće...

Goran Radojev je na Tviteru napisao:

„Poslanica SNS-a Staša Stojanović se biračima (na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“) predstavila kao master inženjer. Pretraga bibliotečkog fonda FTN-a u NS, daje samo jedan rezultat – njen diplomski rad. Ne i master! Da li to znači da se @stasasns lažno predstavljala?“.

Zatim je upitao da li će poslanica vratiti mandat.

„Još jednom, @stasasns potvrđuje da je obmanula birače, kada je na zvaničnoj listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ sebe predstavila kao master inženjera, pošto master studije još uvek nije završila! Da li će zbog toga, ova poslanica bar mandat vratiti?“.

*

Prozivka je nastavljena dalje:

„Stigao je i odgovor poslanice @stasasns. Sada je jasno da se lažno predstavila na zvaničnoj parlamentarnoj listi SNS-a. Nije napisala student master studija, nego master inženjer. Ljudi koji su glasali za ovu listu su dovedeni u zabludu. I šta ćemo sad, predsedniče @avucic?“.

U odgovoru novoizabrane poslanice SNS piše:

„Na poslaničkoj listi pišu trenutna zanimanja, ja sam još na masteru investicionog menadžmenta te sam stavila kako jeste. Neko je stavio penzioner, sportista, novinar… Molim ljude da ne prave teorije zavere i ne izmišljaju. Mogla sam staviti i “državni službenik” da sam htela“, napisala je Stojanović na Tviteru

Zatim je dodala i svoju zvaničnu biografiju.

I tu se još jednom prevarila, jer je naknadno tema bila kako je moguće dobiti 10 na maturskom radu u srednjoj školi, kako je Stojanović napisala.

***

BONUS VIDEO: Ponovo radi Skupština: Selfi za uspomenu i prvi planovi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare