Foto: Printscreen Instagram/1.stasa

Nova poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović za vreme konstitutivne sednice Skupštine Srbije snimala je selfi.

Zatim se tim snimkom pohvalila na društvenim mrežama.

„Narodna poslanica Repeblike Srbije. Samo da kažem da ću biti najbolja verzija sebe, nastaviću da se poredim samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti“, napisala je Stojanović na Instagramu i dodala:

„Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam“.

Inače, reč je o članici Srpske napredne stranke koja se proslavila prekidanjem konferencije za novinare Omladine Narodne stranke u Novom Sadu.

Dok su pokušavali da se obrate okupljenim novinarima, članica SNS se umešala sa ciljem da prekine konferenciju.

„Ja sam Staša Stojanović, ja sam iz Srpske napredne stranke, završila sam Akademiju mladih lidera. Meni je dosta više da slušam da se ovde laže, da se izmišlja, dosta mi je da oni konstantno izlaze sa nekim lažima i nekim izmišljotinama. Dosta mi je napada na Miloša Vučevića, dosta mi je toga da tri uzastopna mandata Miloš Vučević ima, a da mali neki mladi puleni iz Narodne partije Vuka Jeremića, odnosno Narodne stranke izvinite ni bi više ne znate koja ste stranka. 2017. je Bora vaš prešao iz Demokratske u Narodnu stranku“, započela je svoje obraćanje mlada liderka SNS.

Staša Stojanović, sns
Foto: Printscreen/Facebook/Narodna stranka

A zatim jasno pokazala da joj je cilj da prekine njihovo izlaganje – jer ona ne želi tu da ih vidi.

„Ako nemate program onda ne možete biti opozicija. Vi niste opozicija, vi ste ovde lažni ljudi koji dolaze i uznemiravaju javnost. Možemo prekinuti, ja ne želim više ovde vas da vidim sa ovakvim ponašanjem i ovakvim ophođenjem prema našim građanima i da lažno govorite našim ljudima lažne informacije“, rekla je Stojanović i još jednom ponovila da je prošle godine završila Akademiju mladih lidera.

Na pitanje novinara gde se ona nalazi rekla je:

„Pa raspitajte se malo, jeste vi istraživački novinari, znate valjda gde je akademija i šta je i ko je osnovao i ko stoji iza svega“, rekla je i na posletku ponovila još jednom da je ona Staša Stojanović i da je član Srpske napredne stranke.

Zatim se na Tviteru pohvalila pozivom predsednika Aleksandra Vučića, koji joj je kako kaže, zbog ovoga čestitao na hrabrosti.

„Sinoć me pozvao naš predsednik Aleksandar Vučić i čestitao mi na hrabrosti. Verujte mi da nema većeg zadovoljstva i srećnije osobe od mene! On je moj uzor, čovek od koga učim, neko ko mi je broj 1 u svemu. Ponosan na mene, a ja još ponosnija na njega“, napisala je Stojanović.

Nedavno se pohvalila na Tviteru da ima više od pet rokovnika u kojima svakog dana po nekoliko sati zapisuje govore lidera.

„Malo ko zna da imam preko 5 rokovnika u koje zapisujem govore lidera. Radim to godinama unazad. Svaki dan, par sati. To je moja strast, ljubav“, napisala je Stojanović.

BONUS VIDEO: 24 minuta – Nevena Đurić SNS Talentovana ko struja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare