Tihomir Stanić Foto: Ujedinjeni za pobedu Beograda

Predstavnici tima Vladete Jankovića i kandidati za odbornike razgovarali su sa građanima o rešenjima problema koja trenutno postoje u Obrenovcu.

Istakli su da je neophodno vratiti Beograd Beograđanima, obezbediti transparentnost rada uprave, kontrolu trošenja javnih sredstava i profesionalizaciju javnih preduzeća, prenosi N1.

Tihomir Stanić je u Obrenovcu izjavio da se u kulturi u opštini sve svodi na partijske interese, kao i svuda u Srbiji.

Istakao je da bliskost sa partijom na vlasti više nikada ne sme biti imperativ, nešto što odlučuje i što sprečava, cenzuriše ljude koji se bave kulturom i umetnošću.

U Lazarevcu na otvorenoj tribini Milan Aleksić, kandidat za odbornika, je istakao da će se ozelenjavanjem smanjiti zagađenje u ovoj opštini.

Istaknuto je da je jedna od važnih stvari u Lazarevcu oživljavanje poljoprivrede.

Katarina Jelisavčić, članica tima Vladete Jankovića, rekla je da u Lazarevcu postoji mnogo ekoloških problema zbog blizine rudnika, koji zagađuje poljoprivrednog zemljišta.

„Poljoprivrednici su nezadovoljni niskim subvencijama, visokim cenama sirovina, a država ne radi ništa. Zbog toga, veliki broj poljoprivrednika izlazi na ulice da se bori za svoja legitimna prava“, poručila je.

Istakla je da koalicija „Ujedinjeni za pobedu Beograda“ ima plan za rešavanje tih problema.

Tihomir Stanić istakao je u Lazarevcu da je neophodno da se pomogne nezavisnim umetnicima i da tim Vladete Jankovića smatra da politika treba da sprovodi ono što građani osećaju kao svoje potrebe, a ne da se ciljevi određuju sa vrha.

BONUS VIDEO: Janković na pitanja mladih: Beograd na vodi duguje 100 miliona evra gradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar