Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

“Ne planiram da pređem u Srpsku naprednu stranku, stoga mogu da kažem nisu tačni navodi da će se to dogoditi”, rekao je za Nova.rs, predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije, Milan Stamatović.

Podsetimo, poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Bata Jugović rekao je da očekuje da će posle Aleksandra Šapića i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović pristupiti Srpskoj naprednoj stranci i postati član Predsedništva.

Pročitajte još...

Jugović je ovaj stav izneo gostujući u emisiji na televiziji Hepi.

„Mislim da Šapić nije jedini lider jedne stranke koja će kolektivno da pristupi SNS. Radio sam anketu u Čajetini i prilikom anketiranja građana Čajetine koji zdušno daju podršku Milanu Stamatoviću, predsedniku opštine i Zdrave Srbije, ogromna većina njih se izjasnila da više žele da vide Stamatovića u Predsedništvu Srpske napredne stranke nego da on ima svoju stranku“, rekao je on.

S druge strane, Stamatović za naš portal ističe da nema namere da to učini, napominjući da su odnosi njegove organizacije i SNS – korektni.

“Ne bih zaista da komentarišem proizvoljne izjave. Ne planiram da pređem u SNS, niti je bilo razgovora koji bi vodili u tom pravcu. Što se tiče našeg odnosa sa njima – za sada nas ne diraju, niti vrše opstrukcije. Ranije je bilo pritisaka, ali za sad su korektni prema nama i nema problema kakvih je bilo”, kaže Stamatović, dodajući da nema direktnu komunikaciju sa Vučićem.

“Ni ranije nije bilo direktne komunikacije sa njim, već je sve išlo preko kabineta. Ja sam ranije rekao i ponavljam stav da bi on trebalo da predsedava dijalogom vlasti i opozicije, jer ima legitimitet za razliku od drugih”, poručuje Stamatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar