Goran Vesić Foto:Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić nastavio je da briljira na društvenim mrežama, a u jednoj od poslednjih objava na Fejsbuku pokazao je da kako pije vodu, i to "iz ruke".

Aktuelni zamenik gradonačelnika Beograda nastavio je da skreće pažnju na svojim društvenim mrežama. Nakon epizoda u kojima jede grašak ili domaću čorbicu (zli jezici bi rekli da kopira predsednika Vučića), te epizode sa svojim nalogom na TikToku, Vesić se vratio svom Fejsbuku.

On je objavio kako boravi u mestu Stubline, u blizini Obrenovca, gde je bio u zvaničnoj poseti. Tamo je očigledno svratio i do jednog domaćinstva gde je i zabeleža jedna interesantna fotografija na kojoj Vesić pije vodu, i to iz ruke.

Fotografija je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama, a u objavi Vesić je rekao da tako nije pio vodu još iz srednje škole. U kadar je upala i domaćica koja je srdačno primila Vesića, a njena faca pokazuje da ni ona nije videla dugo ovako nešto, utoliko pre što je zameniku gradonačelnika donela i čašu za vodu.

Goran Vesić Foto:Beoinfo

„Ovako iz ruke nisam pio vodu još od srednje škole. Stubline kraj Obrenovca danas“, objavio je na Fejsbuku Vesić.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare