sbb telekom
Foto: Promo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je za predsednika Srbije Aleksandra Vučića priredjena scenografija prilikom otvaranja Doma zdravlja u Borči i poručila mu da ga to neće "spasiti" gubitka vlasti u Beogradu i da prestane da "maltretira gradane ucenjujući ih radnim mestima".

„Da li je tačno da ste direktoru Doma zdravlja Palilula, u čijem je sklopu novootvoreni Dom zdravlja, zamerili što je na otvaranje došao mali broj ljudi? Da li je tačno da ste morali da dovozite autobusima pristalice iz drugih mesta jer vas Beograđani ne podržavaju“, upitao je Vučića Gradski odbor SSP.

Iz te stranke Vučića su pitali i da li je tačno su zaposleni u kadrovskoj službi Doma zdravlja Palilula i tehničko osoblje morali da obuku doktorske i medicinske uniforme i tako glume medicinske radnike, i ko je radio u toj zdravstvenoj ustanovi za vreme otvaranja Doma zdravlja u Borči.

„Neće Vas ovakve scenografije spasiti sigurnog gubitka Beograda. Ljudi su već shvatili da im vi ništa ne dajete, već samo pokušavate da im oduzmete slobodu odlučivanja ucenjujući ih njihovom egzistencijom. Samo tako umete da vladate“, poručila je ova stranka Vučiću.

BONUS VIDEO Voz budućnosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare