Aleksandar Sapic Hit Tvit
Aleksandar Šapić Hit Tvit Foto:Screenshot/Tv Pink

Stranka slobode i pravde (SSP) organizovala je ovog vikenda razgovore sa stanovnicima Novog Beograda, na više lokacija, jer, kako je navela, zaslužuju takve susrete umesto što "svog predsednika opštine mogu da vide samo na režimskim televizijama kako napada opoziciju i dodvorava se Srpskoj naprednoj stranci, u koji je ušao nakon izbora na kojima je tvrdio da je opozicija režimu".

Kako je stranka saopštila, potpredsednica Gradskog odbora SSP Ana Goevac i Tijana Šerbuka predstavile su Plan za Novi Beograd koji garantuje niz mera, kao što je rušenje svih nelegalnih objekata na savskom nasipu, uredjenje keja sa koga se od splavova na više spratova više ne vidi reka, da se redovno kontroliše buka na njima zbog koje ne može da se spava.

Pročitajte još...

Neophodno je, kako su, istakli otvaranje ambulanti u svakom bloku, novog doma zdravlja i vrtića na Bežanijskoj kosi, izgradnja vrtića i osnovne skole u Naselju dr Ivan Ribar.

Gradjanima koji žive u blokovima su su potrebana i besplatna parking mesta, da se zabrani spaljivanja sekundarnih sirovina u blokovima 71 i 72.

SSP je zajedno sa gudačkim „Komika kvartetom“ stanovnicima Novog Beograda, priredio koncert, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare