sbb telekom
Foto: Promo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je "prva koalicija Šapićevog SPAS-a i SNS-a ustanovljena na Starom gradu, jasan pokazatelj ko je ko na političkoj sceni Srbije i onom malom broju Beogradjana koji su izašli na lažne izbore i glasali za (Aleksandra) Šapića verujući da je protivnik režima".

SSP navodi da je „istina da je bilo svejedno za kog su Aleksandra glasali, za Šapića, ili za Vučića, jer su u oba slučaja dali glas (Goranu) Vesiću i Vučiću“.

„Najava koalicije Aleksandra Šapića i naprednjaka u svim beogradskim opštinama u kojima je učestvovao na lokalnim izborima priprema je za izbore u Beogradu i očajnički pokušaj Vučića i Vesića da uz Šapićevu podršku spreče poraz koji je neminovan“, navodi se u saopštenju.

SSP navodi da je „Šapićeva pozicija sada potpuno ogoljena“, kao i da je „Beogradjanima jasno da glasajući za njega glasaju za aktuelni režim i produžetak agonije glavnog grada, kao i da u lažnom Parlamentu Srbije nema nijedne stranke koja bi bar mogla da glumi opoziiciju“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare