Foto: Printscreen/YouTube/Stranka slobode i pravde

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas za N1 kako je veća šansa za opoziciju na izborima u Beogradu ukoliko nastupi ujedinjena i dodala da će njena stranka sarađivati sa svima.

Uvek su veće šanse kada je zajednički nastup, mi ćemo sarađivati sa svima koji su protiv režima Aleksandra Vučića i sa svima onima koji nikada neće biti u koaliciji sa Vučićem, rekla je Popović.

Naša vrata su otvorena za sve, koji su istinski borci protiv ove gradske vlasti. Nadam se da ćemo se svi složiti oko jednog zajedničkog kandidata, ali da bi smo došli do toga, moramo se izboriti za fer i poštene izbore, istakla je ona.

Na pitanje da li postoji ideja o konkretnom kandidatu za mesto gradonačelnika, Popović je odgovorila „da bi bilo ko, oko koga se opozicija složi, bio bolji kandidat“ od kandidata SNS.

Sada izbacivati neko ime, a da ta osoba prođe kroz „toplog zeca“ u medijima, bila bi katastrofalno. Mislimo da je rano govoriti o bilo kome. Najbolje bi bilo da svi stanu iza jednog kandidata, ocenila je Popović.

Ona je upozorila da bojkot izbora ostaje kao opcija ukoliko se ne dođe do minimuma uslova koji bi garantovali fer i poštene izbore.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar