Foto: Promo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je konstituisala gradski odbor te stranke u Kruševcu i opštinski odbor u Kniću, za čije su predsednike izabrani Katarina Panić i Nikola Čamparević, koji će u tim sredinama "nastaviti beskompromisnu borbu protiv režima aktuelne vlasti i borbu za slobodu i pravdu".

SSP navodi da će se odbor te stranke u Kruševcu truditi da u narednom periodu bude „nosilac novih ideja i politike koja će dovesti do promene u Kruševcu, a takođe i tačka okupljanja svih opoziciono nastrojenih građana, kao i opozicionih organizacija na lokalu“.

„SSP će nastaviti borbu za podizanje životnog standarda građana, ukazivati na kriminal i korupciju aktuelne vlasti i nenamensko trošenje budžetskih sredstava na individualne privatne i porodične projekte“, navodi se u saopštenju.

Kako je najavljeno SSP će u Kniću „uključiti što veći broj žena u aktivan društveni proces u opštini, pomoći promociju visoko obrazovanih mladih u svim poljima u kojima su nadležnosti lokalne samouprave i pomoći mladima na selu“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar