sbb telekom
Foto: Promo

Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) Novi Sad ocenio je danas da je ideja izgradnje montažne bolnice "potpuno pogrešan način za rešavanje problema zdravstvene zaštite tokom pandemije korona virusa".

„Već viđeni montažni objekti u njivama i dodatne smene za već preumorne zdravstvene radnike, nisu rešenje. Pošto iz Vučićeve izjave zaključujemo da novac za bolnicu ipak postoji, zahtevamo od SNS vlasti da ga iskoristi na odgovarajući način, a to znači hitno izgraditi gradsku bolnicu u Novom Sadu i hitno zaposliti sve nezaposlene zdravstvene radnike“, naveli su u saopštenju.

Oni su u ocenili da hitno treba izgraditi gradsku bolnicu u Novom Sadu i zaposliti sve nezaposlene zdravstvene radnike.

„Zbog ogromnog uvećanja stanovništva, a bolničkog kapaciteta koji stagnira više decenija, Novi Sad mora dobiti Gradsku bolnicu. Sama lokacija buduće bolnice takođe predstavlja važno pitanje. Moguća izgradnja nove bolnice prava je prilika i za gradonačelnika (Miloša) Vučevića da u ime grada ponudi neku od najboljih gradskih lokacija i pokaže da grad više brine za buduće zdravlje svojih građana od dobrobiti naprednjačkih tajkunskih investitora“, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare