Srpska lista Foto:N1

Srpska lista zvanično je danas počela kampanju za predstojeće vanredne parlamentarne izbore na KiM obilaskom sela Grace i Prilužje u opštini Vučitrn.

U Prulužju, delegacija SL predvođena predsednikom Goranom Rakićem i potpredsednicima Daliborom Jevtićem i Igorom Simićem obišla je stomatološku ordaniciju Jelene Mašić kojoj je Kancelarija za Kosovo delimično pomogla u opremanju ordinacije i tom prilikom Rakić je rekao da 14. februara srpski narod bira da li želi da opstane i ostane na ovim prostorima.

„Srpska lista ima ljude koji brane nacionalne interese i uz Srpsku listu je Vlada Republike Srbije, predsednik Aleksandar Vučić i direktor Kancelarije za KIM Petar Petković. Zato 14. februara svi zajedno, jedinsteveno i složno kao što smo do sada radili, pokažimo svima da želimo da ostanemo i opstanemo na ovim prostorima“, rekao je Rakić, prenosi Kosovo onlajn.

On je dodao da je Ministarstvo lokalne samouprave izdvojilo milion evra pomoći ugroženim porodicama, nakon poplava koje su nedavno zadesile Kosovo. U selu Grace oni su posetili osmočlanu porodicu Mihajlović, čija je kuća izgorela u požaru i najavili izgradnju nove kuće. Tom prilikom potpredsednik SL Dalibor Jevtić rekao je da ta stranka ima obavezu da sve uradi kako bi podržali život, i da će , uzimjući u obzir pandemiju koja još uvek traje, biti tamo gde makar jedan Srbin živi.

„To je naša obaveza. Za nas opstanak i povratak imaju pođedanku važnost“, rekao je Jevtić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar