Dušan Bajatović Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Dušan Bajatović istakao je danas na sednici tog odbora, na kojoj je konstituisano kompletno rukovodstvo stranke, da je zadatak SPS-a da što bolje pripremi "za predstojeće, izvesno lokalne i pokrajinske, a možda i republičke izbore".

„Počinjemo već sledeće nedelje sednicom Izvršnog odbora, a onda i razgovorima sa socijalistima po okruzima. Naš je cilj bolji izborni rezultat i on zavisi samo od nas“, rekao je Bajatović.

Kako je saopšteno iz SPS-a, prvi čovek vojvođanskih socijalista je konstatovao i da je na prošlim izborima Socijalistička partija Srbije u Vojvodini ostvarila značajno bolji rezultat.

Pročitajte još:

Za potpredsednike vojvođanskog odbora SPS-a izabrani su Branko Ćurčić, Željka Milošević, Ivan Đoković, Boris Novaković i Nebojša Malenković.

Izabran je i Izvršni odbor Pokrajinskog odbora SPS od 35 članova, kao i njegov sekretar Milorad Radojević.

Čestitajući na konstituisanju Pokrajinskog odbora, predsednik SPS Ivica Dačić je naglasio da je važno da se SPS dobro organizuje i popravi izborni rezultat.

„Vi koji ste ovde danas, činite Izborni štab naše organizacije u Vojvodini i dalje ćete to sprovoditi u svojim opštinama i gradovima. Očekujem od vas u Vojvodini još bolji rezultat“, poručio je Dačić.

BONUS VIDEO Basta, SPS i lajkovi za sankcije Rusiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar