Foto: Privatna arhiva

Nakon sportskih čarapa i pakovanja kafe sa stranačkim logom, Srpska napredna stranka je obogatila ponudu personalizivanih poklona za svoje glasače – žele bombonama sa inicijalima predsednika Aleksandra Vučića.

Priliku da prvi degustiraju slatki proizvod SNS dobili su stanovnici na teritoriji Kikinde, gde se 15. avgusta održavaju izbori za Savet mesnih zajednica.

Stranački aktivisti su već dobili zadatak da animiraju građane da izađu na glasanje, te se u Banatskoj Topoli građanima dele flajeri sa fotografijama kadidata na kom jasno piše da ih “podržavaju Srpska napredna stranka i Savez vojvođanskih Mađara”.

Sve to uprkos Zakonu koji jasno kaže da političke stranke ne smeju da se kandiduju na izborima za Savete MZ.

Foto: Privatna arhiva

Uz koloritan letak, građanima su kao znak slatke pažnje, deljene i raznobojne žele bombone u kutiji u bojama srspke zastave, obogaćenoj logom SNS i inicijalima AV.

Za sada nije poznato ko je proizvođač ovog delikatesa, ali sudeći po dizajnu usklađen je sa čarapama koje su se delile u ostalim vojvođanskim opštinama pred izbiore za Mesne zajednice.

No, uprkos darovima, SNS je u Sečnju, Novom Sadu i par drugih gradova ipak izgubila apsolutnu vlast. Na ovom najnižem nivou lokalne vlasti,  su im se dogodili građani, odnosno nezavisni kandidati koji su odneli glasove svojih komšija.

I pripreme za izbore za savete Mesne zajednice u Rumenci, koji su bili raspisani za 1. avgust, počele su turskom kafom.

Građane ove varošice obilazili su aktivisti SNS sa ciljem da osuguraju siguran glas, a kao dodatnu motivaciju dele vrećice mlevene kafe sa logom SNS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare