Foto: Nova.rs

Srpska napredna stranka (SNS) je odbacila današnju tvrdnju funkcionera Narodne stranke Borislava Novakovića da gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević "stoji iza prošlogodišnjeg demoliranja Gradske kuće", i dodala da su Vučeviću "Gradska kuća i grad Novi Sad svetinja".

„Gradonačelnik Novog Sada nikada nije, niti će, učiniti bilo šta što nije u interesu sugradjana, za razliku od Novakovića i njegovih bivših i sadašnjih saboraca kojima je budžet grada služio kao privatan i partijski bankomat, a javna preduzeća su tretirali kao partijski plen“, navodi se u saopštenju novosadskog odbora SNS.

Pozvali su Novakovića da dostavi nadležnim državnim organima dokaze o tome ko je demolirao Gradsku kuću, ali i za ostale izgovorene „nebuloze“.

Novaković je danas optužio Vučevića da „stoji iza demoliranja“ Gradske kuće, navodeći da je to razlog zbog kojeg počinioci do danas nisu nadjeni. Novaković, bivši gradonačelnik (2000-2004), naveo je da je Gradska kuća pod video-nadzorom, što znači da su počinioci vandalizma bili snimljeni.

VIDEO BONUS: Obračun Vučića i jeremića u Predsedništvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare