Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju pridružio se ostalim odborima širom zemlje u glasanju za smenu aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića, sa svih stranačkih i državnih funkcija, potvrdio je za portal Vranje News Goran Đorđević, sekretar SNS Vranje.

Članovi SNS Vranje su se na sednici kojoj je prisustvovao i potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Dragan Stevanović, izjasnili i o smeni lokalnih funkcionera, prenosi ovaj portal.

U pitanju su v.d. direktora Zdravtsvenog centra Vranje Ljiljana Antić, savetnik gradonačelnika za zdravstvo Miroljub Stanković, izvršni direktor JP Urbanizam i izgradnja grada i predsednik Saveta za infrastrukturu GrO SNS Dejan Stanojević, gradski većnici Nebojša Zupančić i Nenad Đorđević i načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove grada Vranja Boban Antanasijević.

„Svi predlozi su usvojeni jednoglasno, osim predloga za smenu većnika Nenada Đorđevića jer je od 96 članova koji su glasali petnaest bilo protiv. Svi ovi predlozi za smenu su uneti u zapisnik i prosleđeni centrali stranke u Beogradu“, kazao je Đorđević za Vranje News.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar