Nebojsa Stefanovic
Nebojša Stefanović Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Opštinski odbor Srpske napredne stranke opštine Palilula doneo je jednoglasnu odluku da zatraži smenu ministra i predsednika gradskog odbora ove stranke Nebojše Stefanovića.

Izglasavanje nepoverenja ministru odbrane po opštinskim odborima u Srbiji nastavilo se i u opštini Palilula,  na čijem se čelu nalazi Aleksandar Jovičić.

„Opštinski odbor SNS Palilula doneo je jednoglasnu odluku da zatraži smenu Nebojše Stefanovića, predsednika Gradskog odbora, kao i smenu rukovodstva Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Beogradu“, piše u njihovom saopštenju, a zatim se dodaje:

„Poslednjih dana organizovani su sastanci sa članovima 32 mesna odbora na kojima se analizirao rad funkcionera  na republičkom, gradskom i opštinskom nivou. Opštinski odbor Srpske napredne stranke Palilula pruža bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koju on vodi“, zaključuje se u saopštenju.

Ovo je samo još jedno u nizu saopštenja opštinskih odbora ovog tipa, kojim se izglasava nepoverenje ministru Nebojši Stefanoviću.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar