Foto: Ana Lalić/Nova.rs

Srpska napredna stranka u Novom Sadu u današnjem saopštenju pozvala je potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića da iznese konkrente dokaze o svojim tvrdnjama da Zvonko Veselinović i Andrej Vučić "sprovode teror" u Novom Sadu.

U saopštenju SNS Novi Sad navodi se da je Novaković pre nekoliko dana osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje, a da se u današnjoj izjavi, kako kažu, diči tom kriminalnom radnjom.

„Ponosan zbog napada na policajca u Vrbasu 2018. godine, danas najavljuje još žešće kritike aktuelne vlasti u narednom periodu, čega se mi ne bojimo“, navodi SNS u Novom Sadu.

Dodaju da su spremni da čuju Novakovićeve naredne neistine na račun aktuelne vlasti, koje, kako navode, koristi da bi se ponovo domogao vlasti.

„Čovek koji će u Novom Sadu biti zapamćen samo po kriminalu, drznuo se da bez ikakvih dokaza prozove Andreja Vučića da upravlja političkom, a Zvonka Veselinovića kriminalnom scenom našeg grada. SNS poziva Novakovića da iznese dokaze kakav to teror, kako je izjavio, sprovode Vučić i Veselinović u Novom Sadu?“, navodi SNS.

Poručuju da je prošlo vreme bezvlašća u Srbiji i da se nikome danas, bez dokaza, ne izriču presude, pa ni njemu.

Ranije danas, Novaković je rekao da je cilj presude kojom je osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, da u naredne dve godine „pazi šta govori“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar