Foto: Printscreen/Twitter/Igor Čobanović/@DaZivimSan/Arhiva

Na društvenim mrežama pojavio se novogodišnji spot Gradskog odbora Srpske napredne stranke u kome su naprednjaci, ovoga puta, pokušali da budu "duhoviti". Spotovi se odnose na opštine Stari grad i Novi Beograd.

Naime, u spotovima se može videti Deda Mraz koji ispunjava novogodišnje želje, a u jednom od njih pominje se i bivši predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

U prvom spotu nakon poziva Deda Mraza da „uđe Stari grad“, pojavljuju se dve mlade devojke koje ga podsećaju na prošlogodinju želju koju im je ispunuo, a to je da „sklone Bastaća“.

Njihova ovogodišnja „lagana“ želja je podzemna garaža u Vlajkovićevoj ulici.

U drugom spotu SNS Novi Beograd, Deda Mraz takođe ispunjava želje, ovog puta na najvećoj beogradskoj opštini, pa nudi jedan ili dva vrtića na Bežanijskoj kosi i u Bloku 62.

Na kraju oba spota sledi novogodišnja poruka SNS da je „prelazak u Novu godinu trenutak da se našalimo, poželimo nešto lepo i da neko pomisli na nas“.

A onda sledi poruka da „ipak postoji neko ko o nama brine cele godine – Srpska napredna stranka i predsednik Vučić“ koji su kako kažu, „dali snagu Beogradu da se razvije, a želje koje sanjamo već godinama, konačno će biti ispunjene“.

U vezi ovog spota kontaktirali smo Marka Bastaća koji je za Nova.rs rekao da je u pitanju „loša režija i još lošija gluma, nazovi humor koji eventualno može da prođe na Pinku“.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Opet sam na udaru zato što podižem glas protiv lopovluka i bahatosti naprednjačkog režima. SNS se opet koristi izmišljotinama i lažima kako bi me diskreditovali dok pozivam opoziciju u Beogradu na ujedinjenje i tražim prevremene gradske izbore“, zaključio je Bastać, inače osnivač Kancelarije za lokalne i inovativne politike.

Kancelarija za lokalne i inovativne politike bavi se dnevnim potrebama građana – od javnog saobraćaja, saobraćajne i parking infrastrukture, zdravog života i zaštićene životne sredine, do obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite i nudi moderna i originalna rešenja za probleme sa kojima se lokalne zajednice suočavaju u savremenom Beogradu i Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar