Danas se održava kontramiting Srpske napredne stranke za koji je, prema nekim informacijama, angažovano 2.200 autobusa. Ipak, najnovije spekulacije na društvenim mrežama govore da je za ovaj, kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže "najveći skup ikada", angažovano mnogo više vozila.

Na Tviteru se pojavila informacija da će u Beograd stići ukupno 3.572 autobusa i 169.000 ljudi.

Takođe su navedene i ulice koje su predviđene za parkiranje, kao i broj autobusa koji je predviđen da se u toj ulici parkira.

Tako, na primer, u ulici Vladimira Popovića parkiraće se 411 autobusa, dok je najveći broj autobusa, 667 i 665, planiran za parking u ulici Bulevar Nikole Tesle, SIV 1 i u ulici Bulevar Kralja Aleksandra.

Prema ovoj objavi, najviše podrške, predsednik ima u Zapadnobačkom, Severnobačkom, Sremskom, Podunavskom, Moravičkom okrugu i u Surčinu, odakle stiže 30.015 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ:

S Kosova i Metohije, Zaječarskog i Topičkog okurga, dolazi nešto manje – 18.495.

Podsetimo, današnji skup ispred Narodne skupštine, kao „najveći ikada“, Vučić je najavio neposredno nakon održavanja skupa „Srbija protiv nasilja“ u ponedeljak, 8. maja, kada se na poziv opozicionih poslanika ispred skupštine okupilo nekoliko desetina hiljada građana, tražeći zaustavljanje promocije nasilja u javnosti, institucionalnu odgovornost za masovna ubistva, smenu ministara i hitno zasedanje Narodne skupštine.

BONUS VIDEO Stanislava Pak napušta SNS: Članica Glavnog odbora naprednjaka i bivša savetnica Tomislava Nikolića pozvala ljude da ne dođu na Vučićev miting

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare