Foto:Promo

Srpska napredna stranka obeležiće danas 13. rođendan simboličnom sadnjom 13 sadnica drveća kod Parka prijateljstva na Ušću. Nove sadnice zasadiće potpredsednici Glavnog odbora SNS Miloš Vučević, Milenko Jovanov, Marija Obradović i Aleksandar Šapić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i narodni poslanici.

Nakon sadnje, Aleksandar Šapić obratiće se medijima, saopšteno je iz stranke.

„Od države koja je do pre 13 godina bila slomljena do lidera u regionu prešli smo dug put. Predanim radom, posvećenošću, rešeni da svaki deo naše zemlje oseti boljitak, Srpska napredna stranka je uspela da Srbiju vrati u zlatno doba, na mesto koje joj na političkoj i društvenoj karti sveta pripada“, naveli su šabački naprednjaci u čestitki povodom godišnjice.

Oni kažu i da su ponosni što su deo političke organizacije koja interese države i svih građana stavlja ispred stranačkih interesa.

„Ponosni smo što smo imali priliku da učestvujemo u istorijskom razvoju naše zemlje pod rukovodstvom predsednika Aleksandra Vučića. I kada je bilo teško, Srpska napredna stranka imala je hrabrosti da odgovori svim izazovima“, navodi se u saopštenju.

Bonus video: Mentalno razgibvanje: Naprednjaci, sve vam je u šaci

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar