Staša Stojanović i Vladimir Đukanović
Staša Stojanović i Vladimir Đukanović Foto: Instagram/1.stasa/Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon što je Staša Stojanović, nova poslanica iz redova SNS okačila selfi iz Narodne Skupštine, bura negativnih komentara obrušila se na nju. Ipak, bilo je onih, poput Vladimira Đukanovića koji su odlučili da stanu u njenu odbranu.

„Puna podrška za @stasasns. Smetaš bagri jer sa bagrom ne praviš kompromise i uvek im staneš na crtu. Smetaš im jer si obrazovana, borbena, imaš stav i hrabrija si deset puta od svih beskičmenjaka koji te pljuju sa lažnih profila. Ne posustaj, već svaka njihova uvreda neka ti bude orden“, napisao je Đukanović na tviteru.

Podsetimo, nova poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović za vreme konstitutivne sednice Skupštine Srbije snimala je selfi.

Zatim se tim snimkom pohvalila na društvenim mrežama.

„Narodna poslanica Repeblike Srbije. Samo da kažem da ću biti najbolja verzija sebe, nastaviću da se poredim samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti“, napisala je Stojanović na Instagramu i dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam“.

BONUS VIDEO: Advokat V. Đukanović sve angažovaniji – disciplinski postupci u fioci

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare