Udruženi sindikati Srbije Sloga najoštrije su danas osudili, kako su naveli, "sinhronizovanu i orkestriranu hajku režima i njegovih bliskih medija 'Pinka' i 'Informera' na njihovog predsednika Željka Veselinovića i potpredsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dejana Bulatovića, jer su "skrenuli pažnju da deca u Srbiji gladuju, radnici otpuštaju, poljoprivreda propada, dok predsednik države Aleksandar Vučić nosi skupu firmiranu garderobu".

„Umesto logične analize koliko koštaju patike i sako predsednika Srbije, Veselinović i Bulatović se provlače kroz tabloidno blato i obeležavaju kao mete za javni odstrel“, navedeno je u saopšenju.

Sindikat je poručio da ga to „neće zaplašiti i nastaviće sa iznošenjem istine o katastrofalnom stanju radništva u Srbiji i poljoprivredi koja zbog uvozničkog lobija i zarobljene države propada sve više iz dana u dan“.

Sloga će podneti nadležnom organima tužbe zbog „brutalnog vređanja“ njihovog predsednika, a novac po okončanju parnice i presude biće doniran u humanitarne svrhe.

Veselinović i Bulatović održali su u utorak performans ispred zgrade Predsedništva tokom kojeg su tvrdili da Vučić nosi patike od 70.000 dinara i desetak puta skuplji sako.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare