Foto: Printscreen/Twitter/Sajam Ludaka

Naprednjaci su ubedljivu pobedu na izborima slavili u izbornom štabu veseleći se uz trubače, generalni sekratar predsednika Srbije Nikola Selaković poveo je kolo, ali je direktor vladine Kancelarije za KiM opet zasenio sve svojim izlivom sreće.

Korisnici društvenih mreža su primetili da se Đurić na dosta neobičan način  veseli i pokazuje da je srećan zbog izbornog uspeha.

Neposredno pred najavljeno obraćanje lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, u štab su ušli su trubači, uz koje su se veselili Darko Glišić, Ana Brnabić, Zoran Ðorđević, Maja Gojković, Siniša Mali.

 

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pre Vućićevog obraćanja javnosti fotoreporteri su uhvatili funkcionere SNS kako slave pobedu. Vidno raspoložena je bila premijerka Ana Brnabić, koja se srdačno pozdravila se sa svim stranačkim kolegama redom.

 

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sa premijerkom se veselio i bivši ministar kulture Ivan Tasovac, koji je imao dvostruki razlog za slavlje, pošto mu je danas rođendan.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zagrljaje i poljupce uzvraćali su okupljeni – Marija Obradović, Vladimir Đukanović, Siniša Mali, Nikola Selaković, Marko Đurić.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tokom Vučićevog obraćanja čuli su se lupanje čaša i otvaranje šampanjca.

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare