Foto;Nova S

Siniša Kovačević, drmaski pisac i potpredsednik Narodne stranke, bio je gost večerašnje emisije "Među nama", gde je govorio o bojkotu izbora i opoziciji.

Na pitanje Maje Nikolić kako komentariše dešavanja u Srbiji u protekla dva dana, uključujući i ono što se dogodilo sinoć ispred Narodne skupštine kada je na polslanicu DS napao naprednjak, i dokle će se ići do ivice incidenta, Kovačević je rekao:

„Granica je pređena. Ta žena sinić nije onesvešćena i okrvavljena samo zato što je ovaj junoša, ili hrabriša koji je zamahnuo pesnicom, srećom promašio. To je već prekoračena ivica, mi smo na ivici građanskog rata. Svesno dovedeni na ivicu građanskog rata, jednom jasnom vođenom političkom mišlju, pre svega predsednika ove države, a onda is tranke na čijem se čelu on nalazi, jer on očito ne ume drugačije ni da misli, ni da se ponaša“, rekao je Kovačević.

Govoreći o uslovima za održavanje izbora u Srbiji, odnosno o tome kako uslova nema, Kovačević je rekao da bi on prvi čestitao Aleksandru Vučiću kada bi na fer i demokratskim izborima pobedio.

O čemu je još govorio Siniša Kovačević, pogledajte u videu:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare